22 juni, 2024

Speltips 2/12: Arsenal-Wolverhampton

Det blev en lyckad torsdag där båda rekarna satt, dock ska det sägas att det var en del tur i matchen Aston Villa-Legia Warszawa där Aston Villa hade ett par fina chanser vid ställning 2–1. Leverkusen seger var aldrig hotat mot Häcken.

Under fredagen hade jag inga spel och lördagen inleder jag i England där Arsenal tar emot Wolverhampton på hemmaplan.

Arsenal kommer till den här matchen som serieledaren och har bara en förlust den här säsongen. Den förlusten kom mot Newcastle på bortaplan. Laget har imponerat defensivt den här säsongen där man släppt in 10-mål på tretton spelade omgångar. Även i Champions League har laget varit stabila och i veckan körde man över Lens på hemmaplan med hela 6–0.

Wolverhampton i sin tur ligger på en 12:e plats i tabellen och laget har två segrar, två förluster och en oavgjord på de fem senaste matcherna. I den senaste ligaomgången förlorade man på bortaplan mot Fulham där man släppte in ett straffmål på stopptid.

Här gäller Arsenal som stora favoriter vilket är inte så mycket att säga till om. Min rek i den här matchen blir att Arsenal vinner matchen och att det inte blir fyra mål i matchen.

Arsenal-Wolverhampton

Tips: 1+under 3.5 mål

Odds: 1.99@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 15:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.