21 juni, 2024

Speltips 2/12: Leeds-Middlesbrough

Det blev inga speltips från min sidan under fredagen. Det blev en lyckad torsdag där båda rekarna satt, dock ska det sägas att det var en del tur i matchen Aston Villa-Legia Warszawa där Aston Villa hade ett par fina chanser vid ställning 2–1. Leverkusen seger var aldrig hotat mot Häcken.

I den 19:e omgången av Championship tar Leeds emot Middlesbrough på hemmaplan.

Leeds ligger på tredje plats i tabellen och kommer till den matchen fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste. I veckan besegrade laget Swansea på hemmaplan med 3–1. Ser vi på lagets elva senaste matcherna så har man förlorat två och det mot Southampton och Stoke.

Med andra ord är lagets form bra och nu väntar Middlesbrough som inledde säsongen svagt men hade nio raka utan förlust innan laget föll förra helgen på bortaplan mot Bristol City. Dock studsade man tillbaka i veckan genom att besegra Preston på hemmaplan med klara 4–0.

Jag håller Leeds som favoriter och det mest på grund av hemmaplansfördel. Min rek här blir att Leeds inte förlorar matchen och att det blir minst tre mål i matchen.

Leeds-Middlesbrough

Tips: 1X+över 2.5 mål

Odds: 2.05@VerdeCasino

Insats: 0.5 unit

Spelstopp: 15:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.