24 juli, 2024

Speltips 2/12: Sheffield Wednesday-Blackburn

Det blev inga speltips från min sidan under fredagen. Det blev en lyckad torsdag där båda rekarna satt, dock ska det sägas att det var en del tur i matchen Aston Villa-Legia Warszawa där Aston Villa hade ett par fina chanser vid ställning 2–1. Leverkusen seger var aldrig hotat mot Häcken.

I den 19:e omgången av Championship tar jumbo Sheffield Wednesday emot Blackburn.

Jag ska inleda här att jag har svårt att förstå oddsättarna. Vi har ett hemmalag som vunnit en match gjort nio och släppt in hela trettio mål. Mot ett Blackburn som ligger på en sjunde plats. Jag tycker att 2.40 på bortaseger är på tog för högt.

Men vi börjar med hemmalaget som tog dock en stark poäng i veckan mot självaste serieledaren Leicester. Lagets enda seger den här säsongen kom mot Rotherham och det på hemmaplan.

Inför matchen mot Leicester skrev jag att laget inte håller varken offensivt eller defensivt och det ska mycket till att detta Sheffield ska kunna rädda sig kvar.

Blackburn i sin tur ligger som sagt på en sjunde plats och jagar en play-off plats. Laget har varit ojämna den här säsongen där man vunnit nio och förlorat åtta matcher. Bara en gång den här säsongen har man spelat oavgjort. Till den här matchen kommer laget med två raka segrar. I veckan besegrades Birmingham på hemma plan med 4–2.

Som jag redan varit inne på tycker jag att det är bra läge att spela på Blackburn. Jag väljer asian lina -0.25.

Sheffield Wednesday-Blackburn

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.15@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 15:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.