14 juni, 2024

Speltips 19/1 Fredag: Championship, Serie B

Inga spel här på bloggen under gårdagen men jag hade fem spel på min discord kanal där alla spelen gick med vinst.

Idag fredag har vi ett par intressanta matcher och jag börjar i engelska Championship där Sunderland tar emot Hull.

Sunderland har en poäng mer än Hull och kommer till den här matchen med 2-segrar, 2-oavgjorda och 1-förlust på de fem senaste. I den senaste omgången gjorde laget en bra insats mot topplaget Ipswich men förlorade där laget tappade 1–0 ledning.

I omgången innan besegrades Preston på hemmaplan med 2–0. Sunderland brukar vara starka på hemmaplan men den här säsongen har laget vunnit 8-matcher och förlorat 5-matcher. Det märkliga är att laget inte spelat oavgjort ännu på hemmaplan.

Hull är lite i fritt fall och kommer till den här matchen med en seger och fyra förluster. Precis som Newcastle så har laget bara sex oavgjorda matcher den här säsongen. I den senaste omgången föll laget mot Norwich på bortaplan med 2–1. Senaste segern kom i slutet av december då Blackburn besegrades på hemmaplan med 3–2. Hull spelade i veckan i FA-cupen och föll mot Birmingham med 2–1.

I den här matchen saknar laget en del spelare som är skadade eller iväg med landslaget.

Dessa två lag möttes för några veckor sedan i en jämn match där Sunderland vann med 1–0. Då var det jämna odds och det kan vi jämföra med att Sunderland i dagens match är ganska stora favoriter. Det beror nog på att Hull spelade i veckan medan Sunderland spelade förra helgen.

Jag tycker att oddset på Sunderland är för lågt men jag tror att vi kommer se en del mål i den här matchen. Hull har gjort mål i 15 av sina 17 senaste matcherna. Det är på senare tid som laget inte lyckas göra mål. I början på december blev man nollande mot QPR på bortaplan och då mot Sunderland under julhelgen.

Min rek blir att båda lagen gör mål. Sedan tycker jag att spel på att Sunderland vinner med ett mål är värt att lägga en liten peng på.

Sunderland-Hull

Tips 1: Båda lagen gör mål

Odds: 1.75@Unibet

Insats: 1 Unit

Tips 2: Sunderland vinner med exakt ett mål

Odds: 3.65@Unibet

Insats: 0.2 Unit

Spelstopp: 20:59

Dagens andra spel hämtar jag från italienska Serie B där Sampdoria tar emot Parma på hemmaplan.

Sampdoria är den negativa överraskningen den här säsongen. Laget ligger på en 13:e plats i tabellen med bara tre poäng ner till bottenlagen. Till den här matchen kommer man med två segrar och i de tre senaste har laget plockat bara en poäng.

I den senaste omgången föll laget med 5–3 på bortaplan mot Venezia.

Parma har gått bra så här långt och lite överraskade leder laget ligan med fyra poäng före Venezia. Laget har dock tappat lite fart under senaste veckorna och kommer till den här matchen med två segrar och tre oavgjorda på de fem senaste. Dock har laget förlorat bara två matcher den här säsongen.

Båda förlusterna har kommit på bortaplan men Parma är ett stabilt lag och jag tror att man har bra chans att ta med sig alla tre poäng. Jag väljer dock att spela med asian handicap -0.25 till 1.90 gånger insatsen.

Parma-Sampdoria

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.90@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:29

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.