19 september, 2024

2024-09-01: Speltips, inför Radnički 1923-Crvena Zvezda

I den sjätte omgången av Super Liga i Serbien tar Randički 1923 emot Crvena Zvezda. Nu kanske ni undrar varför jag skriver om den här matchen. Anledningen är att jag tror att vi kommer få en skräll i den här matchen.

Crvena Zvezda tog sig in i Champions League efter ett riktigt bra kval. I den avgörande kvalmatchen föll laget på bortaplan mot Bodø Glimt med 2–1. I returen genomförde Zvezda ett kanon match och vann med med 2–0.

I ligan har man öppnat starkt och leder ligan med fyra segrar och en oavgjord match.

Radnički i sin tur har två segrar, en oavgjord och två förluster på de fem inledande omgångarna. Även Radnički har kvalat och för deras del handlade om Conference League där man åkte ur mot Mornar från Makedonien. Laget vann på hemmaplan med 1–0 men i returen gick det till straffar där Mornar drog det längsta strået.

Med tanke på vilken urladdning som Zvezda gjorde mot Bodø Glimt så ställer jag mig frågande om laget kommer orka ladda om inför en ”vanlig” ligamatch. Radnički är inte på något sätt ett dåligt lag även att Cvezda är klassen bättre. Jag väljer här att gå på en chansning och mitt spel att hemmalaget vinner med asian handicap +2. Det spelas till 1.55 gånger insatsen.

Prova Amazon Prime, grattis i 30-dagar

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.