16 september, 2024

2024-09-07: Speltips Irland-England

Under lördagen bjuds vi på en spännande match i Nations League där Irland tar emot England. Det handlar om första matchen i B-divisionen.

Irland missade EM då laget misslyckades tar sig från gruppen. Laget slutade på en fjärde plats med bara två segrar och båda kom mot Gibraltar. Lagets sju av nio gjorda mål under kvalet kom just mot Gibraltar.

Under det här året har Irland spelat tre landskamper och mäktat med bara två mål framåt och det mot Ungern.

England och Gareth Southgate fick mycket kritik under EM. Kritikerna menade att England spelade tråkigt och allt för defensivt. Dock ledde det spelet till en final där man föll mot Spanien med 2–1. Någon ny förbundskapten har inte tillträtt och det är Lee Carsley som tillfälligt leder detta England.

Det är ett England som är försvagade offensivt inför den här matchen. Watkins, Foden och Palmer har lämnat återbud och det är tveksamt kring Bellingham om han kommer kunna starta eller inte.

Självklart finns andra kvalitéspelare i England och här borde man lösa en seger oavsett. Dock tror jag inte vi kommer att se någon klang och jubelföreställning. Det är trots allt en ”ny” tränare och frågan är hur mycket han kommer att förändra.

Jag tror att Irland kommer att stå upp här, men jag tror att England vinner. Mitt spel här blir att England vinner och håller nollan. Det spelas till 2.10 gånger insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.