23 oktober, 2024

2024-09-22: Speltips Getafe-Leganes

I den sjätte omgången av spanska La Liga tar Getafe emot Leganes på hemmaplan.

Gatefe jagar sin första seger för säsongen. Hittills har laget plockat bara tre poäng på fem spelade matcherna. Laget inledde säsongen med tre raka oavgjorda matcher och det mot Athletic Bilbao, Rayo Wallecano och Real Sociedad. Till den här matchen kommer laget med två raka förluster och det mot Sevilla och Real Betis.

Lagens vann Segunda förra året och gör där med comeback i högsta ligan sedan 2020. Öppningen av den här säsongen har varit okej där laget vunnit en match, spelat en oavgjord och förlorat tre. Inför den här matchen ligger man på en 15:e plats i tabellen med fem inspelade poäng. Lagets seger kom mot Las Palmas i den andra omgången.

Båda lagen saknar en ett par spelare inför den här matchen. I hemmalaget är det Nabil Aberdin och Alvaro Rodriguez som saknas och gästerna får klara sig utan Naim Garcia och Yvan Neyou.

Här förväntar jag mig en tajt match mellan två lag som behöver poäng. Ser vi lagets inledning så har hemmalaget gjort bara två mål medan gästerna har ett mål mer. Defensivt har Getafe släppt in fyra och Leganes sju mål i inledningen.

Mitt spel i den här matchen blir under 2 mål asian lines till 1.55 gånger insatsen.

Fri spel

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.