25 april, 2024

2019-05-05: Speltips

Tre speltips igår från min sida. Och det går fortsatt bra måste jag säga. Två tips igår gick med vinst och det blev en halvförlust på den tredje. AIK som ledde med 2-0 släppte in en boll och sabbade det spelet. 

Idag söndag är det en del matchen som jag hämtar från Championship där allt ska avgöras. Flertal lag kämpar om den sista play-off platsen och möter lag som inte har något att spela för. 

Dagens första speltips:

Hull-Bristol City (England, Championship)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.05

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Bristol City har en liten chans att nå en play-off plats, men då måste man vinna här, samtidigt som Derby och Middlesbrough förlorar sina matcher. Hull ligger på en 14:e plats i tabellen och har absolut ingeting att spela för. Jag tror att ett mer motiverad Bristol City vinner här och väljer spel på bortalaget med asian handicap -0.25. Halva insatsen tillbaka om City inte vinner matchen. 

Dagens andra speltips: 

Derby-West Bromwich (England, Championship)

Tips:

Odds: 2.00

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Frank Lampard och hans Derby har chansen att ta den sista play-off platsen, men för det behövs det seger mor WBA, som redan är klara för play-off. Derby brukar bara starka på hemmaplan och den här säsongen har man förlorat bara tre matcher på hemmaplan. WBA är bra bortalag, men på de fem senaste bortamatcherna har laget en vinst, en oavgjord och tre förluster. Jag tror att ett högmotiverat Derby vinner här. 

Dagens tredje speltips: 

Sassuolo-Frosinone (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -0.75

Odds: 1.88

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Frosinone är mer eller mindre ute ur Serie A. Laget har tio poäng upp till Udinese på säker mark. Sasuolo har inte något att spela för, men jag tror på hemmaplan vill man glädja fansen med en seger. Lagets form är bra och man är obesegrade i de fem senaste matcherna. Frosinone i sin tur kommer till den här matchen med tre raka förluster och det känns som att spelarna redan har checkat ut. Jag väljer här att spela på hemmalaget med asian handicap -0.75. 

Dagens fjärde speltips:

Getafe-Girona (Spanien, La Liga)

Tips: 1

Odds: 1.91

Spelbolag: Hajper

Insats: 15kr

Getafe jagar en fjärde plats som tar laget ut i Champions League nästa säsong. Girona i sin tur kämpar för att undvika nedflyttning. Senast tog laget tre viktiga poäng när Sevilla besegrade på hemmaplan med 1-0. Getafe i sin tur föll i den senaste omgången mot Real Sociedad på bortaplan. Laget har dock förlorat bara två av sina femton senaste matcherna. Med tanke på Gironas tveksamma form väljer jag spel på hemmalaget till 1.91 gånger insatsen. 

Dagens femte speltips: 

Falkenbergs FF-Malmo FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2 asian handicap -1.25

Odds: 1.84

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr 

MFF är självklart stora favoriter i den här matchen. Falkenberg har gjort bra prestationer i inledningen av Allsvenskan, men laget sakar det lilla extra för att kunna klara sig kvar i högsta ligan. Det säger jag trots att det är bara början på Allsvenskan. Att MFF har ett otroligt bra lag behöver jag inte skriva. Det spelar egentligen ingen roll vilket lag Uwe Rösler ställer på benen, här ska man bara vinna. Både Markus Rosenberg och Marcus Antonsson väntas starta dagens match. Jag tror att MFF vinner här och väljer spel med asian handicap -1.25. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.