19 april, 2024

2019-06-23: Speltips

Speltipset har stått still en tid i brist på tid och brist på spelobjekt. Den här söndag har jag tittat på följande matcher. 

Dagens första speltid:

Jönköpings Södra-Trelleborgs FF (Sverige, Superettan)

Tips: 1

Odds: 1.80

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr

En på förhand intressant match där J-Södra jagar viktiga poäng för att haka på i toppstriden. Trelleborg i in tur jagar poäng för att rycka ifrån kvalplatserna. Trelleborg som är nykomlingar i Superettan har gjort det hyfsat bra så här långt. Laget har dock under våren haft svårt att vinna matcher. På tretton spelade omgångar har laget vunnit tre och förlorat fyra matcher. Sex gånger har man kryssat och på grund av just sex oavgjorda matcher är man indragna i striden om kval. J-Södra inledde serien med två raka förluster. Efter det har laget förlorat tre, vunnit sex och spelat oavgjort i två matcher. Trelleborg kommer till den här matchen med en del avbräck. Laget saknar Jasmin Sudic och högerbacken Hugo Andersson på grund av skador. Till den här matchen saknas även Isak Jönsson och Nebiyou Perry som båda är sjuka – dessutom Salif Camara Jönsson saknas på grund av avstängning. Jag tror att J-Södra har goda möjligheter att vinna här och jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.80 gånger pengarna. 

Dagens andra speltips:

Mjällby AIF-IK Brage (Sverige, Superettan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.87

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr

Det var inte många som trodde att i omgång tretton skulle dessa två lag tillhöra toppen av tabellen. Båda legen har överraskat positivt, där Mjällby ligger på en andra plats och Brage på en tredje plats. Här kan vi förvänta oss en målsnål match. Kollar man på det fem senaste matcher så har Mjällby gått under 2.5 mål i samtliga. Brage i sin tur har gått över 2.5 kål i bara en av de fem senaste matcherna. Jag väljer att spela på under 2.5 mål i matchen och det till 1.87 gånger pengarna. 

Dagens tredje speltips:

Odd-Haugesund (Norge, Elitserien)

Tips: 1

Odds: 1.80

Spelbolag: ComeOn

Insats: 20kr

Två lag med bra form drabbar samman i norska ligan. Odd ligger på en andra plats i tabellen och laget har en förlust på de fem senaste matcherna. Haugesund i sin tur är obesegrade i fem raka matcher, två vinster och tre oavgjorda är lagets facit. Odd har dock fem raka segrar på hemmaplan, medan Haugesund har två segrar, två förluster och en oavgjort på fem spelade borta matcher. Här blir mitt spel att hemmalaget vinner till 1.80 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.