20 juli, 2024

2019-06-29: Speltips

Senaste speltips lämnade jag i helgen och då blev det två vinster och en förlust. Allsvenskan är tillbaka och vi bjuds på en del intressanta matcher redan idag. Jag har tittat på följande matcher denna lördag.

Dagens första speltips:

Falkenbergs FF-IF Elfsborg (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.19

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Falkenberg gjorde en del bra matcher på våren, men laget saknade under våren spets i sista tredje delen både offensivt och defensivt. Falkenberg träningsspelade mot IFK Norrköping i en match som slutade med tennissiffror 4-6 i IFK favör. Det ska sägas att den här matchen spelades i en udda form, där man spelade 3×40 minuter och där båda lagen bytte mängder med spelare under matchen. Elfsborg i sin tur spelade träningsmatch mot Örebro SK, där Elfsborg vann med med 2-1. Det är alltid svårt att tippa efter ett uppehåll, men jag tycker att Elfsborg har bättre trupp helt enkelt och jag tycker att laget borde kunna vinna här trots att matchen spelas på naturgräs. Räkna dock inte med någon överkörning i den här matchen. Falkenberg kan mycket väl streta emot länge här. Jag väljer att spela på en bortaseger med asian handicap -0.25 till 2.19 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips:

GIF Sundsvall-AFC Eskilstuna (Sverige, Allsvenskan)

Tips: X

Odds: 2.00

Spelbolag: Bet365

Insats:15kr

Vid första ögonblick tänkte jag spela på en hemmaseger i den här matchen, men efter lite mer tänkande kom jag på andra tankar. Ser man till formen så har vi två lag som inte vunnit på de fem senaste matcherna. Det är även två lag som tillsammans vunnit bara tre matcher den här säsongen. Sundsvall kommer till den här matchen utan sålde Linus Hellenius, plus att laget har två avstängda startspelare och en del frågetecken på spelare med skador. AFC i sin tur kommer till match utan Luka Miljaljevic och Adi Nalic. Det finns även frågetecken kring Deni Avdic som är tillbaka i träning, men det är tveksamt om han kan vara med här. Den här matchen börjar 23.00 och det är minst sagt speciellt. Frågan är hur spelarna kommer att tackla den sena starttiden. Det skiljer fyra poäng mellan lagen i tabellen, med andra ord tror jag att vi kommer se en matchbild där båda lagen i första hand kommer vilja minimera misstag för att inte bjuda den andra på något gratis. Mitt första spel i den här matchen blir ett X. Mitt andra spel blir under 2.5 mål i matchen till 1.85 gånger pengarna. Tredje och sista spel från den här matchen blir under 1 mål askan lines i första halvlek till 1.90 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips: 

Landskrona BoIS-Utisktens BK (Sverige, Division 1 Södra)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 3.10

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Landskrona BoIS är stora favoriter i den här matchen hos alla spelbolag. Ser man på dessa två lags form så är det fördel bortalaget. BoIS senaste seger i ligan kom i början av maj, då Lund besegrades med 2-0 på hemmaplan. Efter det har laget tagit tre poäng på de sju matcherna och på de fem senaste har man tagit bara en pinne. Utsikten som ligger två poäng efter serieledaren Trollhättan har en förlust på de fem senaste matcherna. Landskrona har dessutom haft svårt med målskyttet i de fem senaste matcherna. Laget har bara gjort ett mål framåt. Jag väljer här att spela på bortalaget med asian handicap -0.25 och det till höga 3.10 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.