20 juli, 2024

Så kan nästa iPhone se ut

Igår visade Marques Brownlee vad som påstås vara iPhone 11.

I videon på sin youtube kanal kan vi se att den kommande iPhone kommer att få tre kameror på baksidan. Just tre kameror på baksidan har det ryktats om ganska länge, men ingen har vågat tro på dessa rykten fram tills nu. 

Enligt video som ni kan se kan vi konstatera om ryktena stämmer att vi inte får se några stora förändringar när det gäller designen på kommande iPhone. 

Hur vida ryktena stämmer eller inte få vi se i september när Apple kommer att lansera nya iPhones.  


Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.