23 april, 2024

Häcken bröt negativ trend

Häcken besegrade Sirius och hakade på topplagen i Allsvenskan.

Häcken som haft problem med målskyttet på sistone tog ledningen redan i den 10:e minuten. Joona Toivio avlossade bössan över 30 meter från mål, pang sa det. Så ledde hemmalaget med 1–0.

I den 18:e minuten kvitterade Sirius henom Niklas Thor, men Häcken var det bättre laget i den här matchen.

Innan den första halvleken var över gjorde hemmalaget två mål till. På en hörna nickade Gustav Berggren in 2–1 efter en kommunikationsmiss i Siriusförsvaret, och Alexander Jeremejeff placerade in 3–1 från snäv vinkel mellan benen på målvakten Lukas Jonsson.

I den andra halvleken passade Alexander Jeremejeff fram till Viktor Lundberg som fastställde slutresultatet