22 juli, 2024

2019-08-11: Speltips

Ingen större lycka under gårdagen. Av tre speltips var det dessvärre bara ett spel som gick in. Idag söndag har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

AFC Eskilstuna-AIK (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2+under 3.5 mål i matchen

Odds: 2.00

Spelbolag: ComeOn

Insats: 25kr

Under gårdagen besegrade Djurgården på hemmaplan Sirius och därmed satte press på AIK och Malmö i toppstriden. AIK kommer till den här matchen med fyra raka segrar i Allsvenskan och efter att förlorat mot Maribor i kvalet till Champions League får AIK rikta in sig på att nå gruppspel i Europa League. I veckan blev det seger på bortaplan mot Sheriff Tiraspol med 2-1. AFC i sin tur jagar viktiga poäng i bottenstriden, men här saknar man ett par spelare. Laget svarade dock för en fin insats på bortaplan i den senaste omgången när Östersund besegrades med 2-1, där Adi Nalic blev stor matchvinnare med två mål. Här finns det risk att Rikard Norling väljer att rotera i startelvan med tanke på att returen i Europa League väntar i veckan. Trots det så tycker jag att AIK är det starkare laget och borde ha god chans att vinna här. Mitt spel här blir att AIK vinner och att det inte blir mer än tre mål i matchen. 

Dagens andra speltips: 

Hammarby-Helsingborg (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 2.07

Spelbolag: Bet 365

Insats: 15kr

Hammarby har fem raka matcher utan förlust och laget har häng på topplagen. Laget har imponerat stort offensivt under de senaste veckorna. Bajen är det laget som gjort flest mål i Allsvenskan och Helsingborg kommer att får det tufft här. Liten avbräck för Hammarby är att Dusan Djurdjic är avstängt, men med spelare som Tankovic, Khalili och Kacaniklic borde Bajen vinna här. Helsingborg kommer till den här matchen med bara en seger på de fem senaste. I den senaste omgången blev det en poäng mot Falkenberg på bortaplan. Jag tror att Bajen vinner här och väljer att spela på en hemmaseger med asian handicap -1.25. 

Dagens tredje speltips: 

Trelleborg-Brommapojkarna (Sverige, Superettan)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.98

Spelbolag: Bet 365

Insats: 10kr

Tionde placerade Trelleborg tar emot jumbolaget Brommapojkarna. BP ligger sist i tabellen med 14-poäng. Trelleborg i sin tur har bara tre poäng till godo ner till GAIS som ligger på en kvalplats. Med andra ord står viktiga poäng på spel för båda lagen. BP har spelet bra, men inte fått med sig resultat. Nu väntar en tuff bortamatch mot Trelleborg som på hemmaplan förlorat bara två matcher. Trelleborg har varit svårslagna på hemmaplan där man har 10-8 i målskillnad. BP i sin tur har lyckats vinna bara en match på bortaplan under den här säsongen med 10-14 i målskillnad. Vi kan nog förvänta oss en tajt och målsnål match där jag tycker att hemmalaget har goda chanser att ta en seger. Mitt spel i den här matchen blir att hemmalaget vinner med asian handicap -0.25. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.