19 maj, 2024

Underspel på franska andra ligan testas

Chaterauroux tar emot topplaget Loreens på hemmaplan. Hemmalaget har bara en förlust på de fem senaste matcherna och har där med lämnat det absoluta botten placeringen.

Lorient i sin tur har två förluster på de fem senaste matcherna och ligger på en andra plats i tabellen. Den här matchen hämtar jag från franska andra ligan. Chaterauroux är ett lag som är ruskigt målsnåla, både framåt och bakåt. På fjorton spelade matchen har man gjort sex och släppt in tretton mål. Chaterauroux har i de senaste elva matcher spelat under 2.5 mål. Därför väljer jag att spela på under 2 mål asian lines. Vill man vara ännu säkrare kan man spela på under 2.5 mål till 1.55

Tips: Under 2 mål asian lines

Odds: 2.10 @Bet365

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.