21 juni, 2024

2019-02-16: Speltips

Igår blev det en vinst och en förlust för mina speltips. Le Havre förlorade överraskande mot Nancy på hemmaplan. Lorient räddade dagen i och med att laget vann komfortabel mot Red Star.

Idag har jag tittat på följande matcher:

Dagens första speltips:

Barnsley-Wycombe (England, League One)

Tips: 1

Odds: 1.50

Spelbolag: Bet365

Insats: 30kr

Barnsley ligger på en andra plats i tabellen och jagar en direkt plats till Premier League. Wycombe i sin tur ligger på en troende plats och laget har bra form. Bara en förlust på de fem senaste är lagets facit. Lagets spel på bortaplan är dock inget att hurra över. På bortaplan har Wycombe bara en seger på de fem senaste matcherna. Barnsley är obesegrade på hemmaplan den här säsongen och laget har släppt in bara nio mål på femton spelade hemmamatcherna. Här tror jag på en ny hemmaseger.

Dagens andra speltips:

Benevento-Cittadella (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 1.83

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 10kr

Trean Benevento tar emot åttonde placerade Cittadella. Det skiljer sex poäng mellan lagen. Benevento är sex poäng efter Palermo som ligger på en andra plats. Cittadella har vunnit två matcher på bortaplan den här säsongen. Sex gånger har laget spelat oavgjort och laget har inkasserat tre förluster. Det märkliga är att laget har gjort fyra och släppt in nio mål på elva spelade bortamatcherna. Benevento i sin tur har en förlust på de fem senaste hemmamatcherna. Jag tror att vi kommer se en tajt match där hemmalaget har goda chanser att vinna. Jag kommer att lägga två spel i den här matchen. Den första är en rak hemmaseger och den andra under 2.5 mål i matchen.

Dagens tredje speltips:

Nacional-Feirense (Portugal, Premiera Liga)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.70

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Två lag som befinner sig i botten av tabellen och som har usel form. Nacional förlorade senast mot Benfica med hela 10-0! Feirense ligger sist i tabellen och laget har sex poäng upp till Nacional. Nacional i sin tur har har tre poäng mindre än elfte placerade Tondela. Med andra ord så är det riktigt tajt i tabellen mellan elfte och sextonde plats. Trots att Nacional släppte in tio mål senast tror jag här att vi får se få mål. Jag väljer att spela på under 2.5 mål i matchen.

Dagens fjärde plats:

Real Oviedo-Alcorcon (Spanien, La Liga2)

Tips: 1

Odds: 2.17

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr

Sexan Real Oviedo tar emot Alcorcon som ligger på en sjunde plats. Det skiljer bara en poäng mellan lagen. Här går jag mest på känslan och på formen. Real Oviedo har fyra segrar och en förlust på de fem senaste matcherna. Alcorcon i sin tur har bara en seger på de fem senaste. Dessutom har laget förlorat fem raka bortamatcherna. När spelbolag ger 2.17 för en hemmaseger då,kan inte jag motstå att inte klicka på ett lag som har 6-4-2 på hemmaplan den hör säsongen.

Dagens femte speltips:

Cádiz-Tenerife (Spanien, La Liga2)

Tips: 1

Odds: 2.00

Spelbolag: ComeOn

Insats: 10kr

Två lag med tveksamt form som drabbar här. Cádiz har precis som Tenerife en seger på de fem senaste matcherna. Cádiz har dock bra form på hemmaplan tre segrar och två oavgjorda på de fem senaste hemmamatcherna. Laget har den här säsongen förlorat bara en match. Tenerife i sin tur är utan seger på bortaplan den här säsongen. Dessutom har laget haft stora problem med målskyttet på bortaplan den här säsongen. Dubbla degen på en rak hemmaseger är taget alla dagar i veckan.

Dagens sjätte speltips:

AIK-Jönköping Södra (Sverige, Svenska Cupen)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.32

Spelbolag: Unibet

Insats: 10kr

AIK är självklara favoriter att gå vidare från den här gruppen. AIK har på försäsongen spelat tre träningsmatcher där alla tre matcher slutat med under tre mål. Mot Vasalund vann AIK med 1-0. Mot Sundsvall och mot New York City blev det 1-1. J-Södra i sin tur har spelat bara en träningsmatch där Öster besegrades med 2-1. Förra säsongen var AIK ligans bästa lag defensivt och i många matcher gjorde man jobbet. I de flesta matcherna gjorde man ett eller två mål och stängde sedan matcherna. Jag tror att AIK kommer att vinna här, men jag förväntar mig inte någon målkalas. Jag väljer att testa spel på under 2.5 mål i matchen

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.