26 april, 2024

LIVE: Åtvidabergs FF-Assyriska Norrköping Slut

90 min Domaren blåser av matchen som slutar 4-1.

86 min Fyra minuter kvar av matchen och ÅFF går mot sin andra seger på försäsongen.

84 min Gästerna reducerar genom Esat Jashari som är säker från straffpunkten.

83 min Gästerna får en straff när Hallstensson fäller ner en motståndare.

4-0 ÅFF ökar på sin ledning. Skarp lägger upp bollen till Gustavsson som från distans skruvar in 4-0. Mycket vacker avslut från Gustavsson sida.

80 min MÅÅÅÅLLLL!

78 min ÅFF gör byte på målvaktssidan. Utgår GUstavsson och inkommer Viktor Astor.

74 min ÅFF kontrollerar matchen helt där gästerna får knappt låna bollen.

67 min Tränaren Rickard Johansson väljer att testa Ludvig Holmertz som mittback. Westerholm går in på mitten. Hallstensson tar plats på mitten och Öhrn som högerback. Max Olsson ensam på topp. Skarp tar plats till höger på mitten.

66 min ÅFF gör nya byten. William Westerholm, Theodor Skarp och Lucas Öhrn kommer in. Öhrn som fick vila en stund är alltså tillbaka på plan. Mustafa, Egnell, Johansson har gått ut.

65 min ÅFF skapar nytt jätte läge. Det är Stejdahl, Mustafa som spelar sig fram. Bollen kommer till Gustavsson som ur bra läge skjuter utanför.

63 min Ny möjlighet för ÅFF när Gustavssons inlägg från vänstersidan når fram till Rambin som skjuter, men målvakten räddar.

60 min Egnell hittar fram till Mustafa som löper in i straffområdet, men avslutet är för svag och målvakten räddar.

55 min ÅFF vinner boll hög upp, Gustavsson hittar fram till Olsson som skjuter tätt utanför.

54 min Bättre och högre press från ÅFF i i den andra halvleken.

3-0 ÅFF ökar på till 3-0. En lång boll når fram till Mustafa som lägger upp bollen för Stejdahl. Stejdahl placerar in 3-0 från distans.

49 min MÅLLLLLL!

47 min Även Anton Hallstensson har kommit in istället för Lucas Öhrn.

46 min ÅFF har gjort två byten i halvtid. Alem Plakalo och Adrian Pettersson har gått ut och in har Ishmael Koroma och Daniel Rambin kommit in.

Andra halvleken är igång.

Sammanfattning av den första halvleken:

ÅFF började bra och hittade rätt i passningsspel, men efter 20-25 minuter blev det slarvigt. Assyriska har under andra delen av halvleken tagit över matchbilden.

45 min Domaren blåser av den första halvleken och vi har hemmaledning med 2-0.

2-0 Kort hörna från ÅFF där Patrik Gustavsson tillåts avancera mot mål. Han spelar in bollen framför mål där Mustafa och Olsson forcerar in bollen i mål. Jag tror att det är Olsson som är sist på bollen. Hur som helst har vi 2-0 till ÅFF.

40 min MÅÅÅÅLLLL!

37 min Assyriska har tagit över matchbilden och det mest beroende på att ÅFF slarvar i passningsspelet.

31 min Jättechans för gästerna att kvittera. Egnell spelar bollen rakt på en Assyriska spelare som kommer fri med Gustavsson. Gustavsson gör en mycket fin räddning, samtidigt som Egnell ber lagkamrater om ursäkt för det dåliga passningen,

30 min Assyriska skapar nästa möjlighet, när Esat Jashari testar skott från distans, men bollen går en bit över målet.

25 min En del slarv i passningsspelet från båda lagen under senaste 10-minuter.

20 min Gästerna skapar en bra möjlighet. Inlägg från högersidan nickas undan, men rakt på Sherali Yukdashev som skjuter tätt utanför.

14 min Avvaktande matchbild just nu. Båda lagen väljer att backa hemåt och säkra defensiven i första hand.

10 min Assyriska skapar sin första möjlighet. Viktor Sjöberg avslutar från distans, men Gustavsson räddar ganska enkelt.

9 min ÅFF har börjat bra. Ligger rätt i positionerna och tillåter inte gästerna skapa något framåt. Samtidigt ser man pigga ut när man vinner boll och har chans att ställa om.

7 min ÅFF skapar bra möjlighet när Öhrn spelar fram Mustafa som kommer mer eller mindre fri med målvakten. Avslutet räddas av målvakten.

1-0 Redan i den andra minuten tar ÅFF ledningen. Mustafa spelar bollen ut till Olsson som tar sig in i straffområdet och hittar Patrik Gustavsson som placerar in 1-0 mellan benen på målvakten.

2 min MÅÅÅÅLLLLL!

ÅFF ställer upp med 4-2-3-1 där Max Olsson går in som vänsteryttern och Mustafa bakom Plakalo.

Matchen är igång.

Dessvärre har jag ingen laguppställning från gästerna så jag kommer att gå efter deras trupp på hemsidan och hoppas att det stämmer.

ÅFF ställer upp enligt följande:

Henrik Gustavsson-Adrian Pettersson-Andreas Johansson-Ludvig Holmertz-Adam Egnell-Oskar Stejdahl-Patrik Gustavsson-Lucas Öhrn-Dardan Mustafa-Alem Plakalo-Max Olsson

Hej och välkomna till LIVE rapporteringen från matchen mellan Åtvidabergs FF och Assyriska från Norrköping.

Åtvidaberg tar emot Assyriska från Norrköping. Här kan ni följa matchen minut för minut. Liverapportering startar 13.55.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.