19 maj, 2024

Dags för Espanyol att ta första hemmaseger

En på förhand intressant match. Getafe jagar topplagen medan Espanyol ligger näst sist i tabellen.

Anmärkningsvärt är att Espanyol brukar var starka på hemmaplan, men den här säsongen har man inte tagit en enda poäng på hemmaplan. Dessutom har man mäktat med bara två mål framåt. Getafe har bra form och på bortaplan har man två segrar, en oavgjord och två förluster på de fem senaste.

På papper är det inte mycket som talar för hemmalaget, men med tanke på att man är segerlös hittills på hemmaplan väljer jag att spela på en hemmaseger. Före eller senare kommer först segern och varför inte nu. Getafe kanske har tankarna på matchen i Europa League där man har chansen att ta sig vidare från gruppen. Jag testar hemmalaget till 2.80 gånger insatsen.

Tips: Espanyol vinner matchen

Odds: 2.80 @Unibet

Insats: 20kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.