24 juli, 2024

Speltips: Bra chans för Villarreal

La Liga spelar i helgen sjunde omgången och här har vi ett hemmalag som öppnat säsongen på ett bedrövligt sätt. Laget ligger nästsist med bara en seger på de inledande sex omgångar. Segern kom i den senaste omgången på bortaplan mot Valladolid. I den matchen gjorde Cadiz säsongen första mål. Med andra ord inledde laget säsongen med fem raka förluster och 0-14 i målskillnad. 

I dagens match tar man emot Villarreal som har haft en godkänd öppning. Laget ligger på en sjätte plats i tabellen med bara en förlust. Förlusten kom mot Real Betis på bortaplan där man föll med 0-1. I övrigt har laget släppt in bara två mål så här långt. 

Med tanke på Cadiz svaga offensiv och Villareals starka defensiv i inledningen så tror jag att Villarreal kan nolla Cadiz trots borta plan. 

Mitt spel blir att båda lagen inte gör mål i matchen och det till 1.83 gånger insatsen. 

Cadiz-Villarreal

Tips: Båda lagen gör inte mål

Odds vid rekning: 1.83

Insats: 1 Unit

Avspark: 14:00

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.