23 oktober, 2024

2024-10-22: Speltips Champions League

Dessvärre är min röst dålig efter helgens derbyt, därför utgår rekhörnan på YouTube. Istället bjuder jag på Champions League tips i skrivande form.

Milan-Club Brügge

Milan känns på gång rent spelmässigt. Förvisso föll man mot Leverkusen i den förra omgången och efter det mot Fiorentina men spelmässigt såg det bra ut. I senaste ligaomgången vann man mot Udinese på hemmaplan med 1–0.

Club Brügge får bra i ligan och i Champions League inledde man med förlust mot Dortmund och senat vann man mot Sturm Graz med uddamålet.

Jag tror här att Milan vinner och kombination 1+under 5 mål i matchen spelas till 1.80.

Monaco-Crvena Zvezda

Nästa spel är från matchen mellan Monaco och Crvena Zvezda. Här ska det råda klasskillnad och jag tror att hemmalaget vinner med minst två mål. Monaco seger med asian handicap -1.5 spelas till 2.02 gånger insatsen.

Arsenal-Shakhtar

Tredje spelet handlar om Arsenal mot Shakhtar. Även här råder det klasskillnad men mitt spel bygger egentligen på att Arsenal har en viktig match i helgen mot Liverpool. Jag tror att man inte vill ödsla på energi i den här matchen. Jag väljer här att spela på bortalaget med asian handicap +3 till 1.55.

Aston Villa-Bologna

Fjärde spelet är från Aston Villa mot Bologna. Aston Villa har fått en pangstart i Champions League och tar man en seger så är man mer eller mindre klara för avancemang. Bologna har inte övertygat varken i ligan eller i Champions League och jag tror att man kommer få svårt här. Jag spelar på hemmaseger och under fem mål till 1.86.

Juventus-Stuttgart

Femte spelet är från matchen mellan Juventus och Stuttgart. Här kommer jag att spela på en kombianation. Det gäller att Juventus gör 1-3 mål och att Stuttgart inte gör mer än ett mål. Den kombo spelas till 1.72.

PSG-PSV

Sista spelet från Champions League är mellan PSG och PSV. Även här blir det en kombination i form av att PSG vinner och att PSG gör 2-4 mål i matchen. Det spelas till 1.75.

Alla kombinationer som jag tipsar om går att spela på Bet365 bet builder.

Under eftermiddagen kommer jag att lägga ut flera spel från Cjampionsship på discord kanalen. Den hittar ni här.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.