20 maj, 2024

2019-05-04: Speltips

Inga speltips från min sida under veckan, men senast satt båda spel även om det satt hårt inne. 

Idag lördag bjuds vi på en del spännande matcher, men många är svårtippade tycker jag. 

Jag har tittat på följande spel denna lördag. 

Dagens första speltips:

IK Sirius-IFK Göteborg (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2.00

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Sirius inledde Allsvenskan med två raka segrar, men efter det har laget förlorat tre och spelat en oavgjord match. IFK Göteborg i sin tur har hittills överraskat många och efter sex omgångar har man vunnit tre, förlorat två, och spelat en oavgjord match. I den senaste omgången gjorde IFK processen kort med AIK. Sirius i sin tur föll på hemmaplan med 2-4 mot Elfsborg. Här tror jag att hemmalaget kommer att gå för en seger och det kan öppna upp ytor för IFK Göteborg. Jag tror att vi kommer att se mål i den här matchen och mitt spel blir 2-3 mål i matchen. 

Dagens andra speltips:

Bournemouth-Tottenham (England, Premier League)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.40

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr

Svårtippad match på förhand. Hemmalaget har säkrat kontraktet och har inte speciellt mycket att spela för. Tottenham i sin tur fajtas om platserna till nästa års Champions League. Det finns dock en del som talar emot Tottenham i den här matchen. Det första är skadeläget i truppen. Harry Kane är fortfarande skadad och det är även tveksamt om Heung-Min Son kommer till spel. Han missade matchen i veckan mot Ajax. En match som Spurs förlorade på hemmaplan med 0-1. Det andra är att efter den här matchen väntar returen mot Ajax och spelarna ser slitna ut. Jag tror att vi får se ett Tottenham som i första hand kommer att vara försiktiga. Jag tror att laget kommer att försöka gå för en seger, men utan slösa på energi allt för mycket. Det bäddar för ett underspel i den här matchen tycker jag. Mitt spel här blir under 2.5 mål i matchen till 2.40 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips: 

AIK-AFC Eskilstuna (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.87

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

AIK är stora favoriter i den här matchen trots att laget fått en ganska dålig start på Allsvenskan, med två förluster på de sex inledande omgångarna. I den senaste omgången föll man klart mot IFK Göteborg på bortaplan med 0-3. AFC i sin tur har gjort bra ifrån sig i inledningen, men laget saknar det yttersta spetsen för att kunna i första hand avgöra matcher. Adin Nalic som är inlånad från MFF har hittills varit lagets bästa spelare, men om AFC ska kunna hålla sig kvar i Allsvenskan behöver fler spelare kliva fram. AIK har som sagt inlett svagt med AIK mått mätt. AFC föll i den senaste omgången mot Häcken med 0-3 och jag tror att laget kommer få svårt mot AIK. Jag tror att ett revanschsuget AIK vinner och det klart. Mitt spel här blir att AIK vinner med asian handicap -1,25. Det innebär att spelet sitter om AIK vinner med två bollar och att vi får halva insatsen tillbaka vid uddamålsseger för AIK. 

Dagens fjärde speltips:

Levante-Vallecano (Spanien, La Liga)

Tips: 1

Odds: 2.00

Spelbolag: Hajper

Insats: 15kr

Viktiga poäng står på spel i den här matchen. Levante ligger på en 16:e plats i tabellen med 37-poäng. Det är två mer än Valladolid som ligger under nedflyttningsstrecket. Vallecano i sin tur ligger nästsist och har sex poäng till säker mark. Laget kommer till den här matchen med fem raka förluster på bortaplan. Dessutom har laget vunnit bara tre gånger på bortaplan den här säsongen. Mitt spel här blir att hemmalaget vinner och det till två gånger pengarna. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.