19 september, 2024

2024-08-31: Speltips, Inför Arsenal-Brighton

En spännande match öppnar den tredje omgången av Premier League.

Båda lagen har öppnat den här säsongen med två raka segrar. Arsenal har slagit Wolverhampton i premiären och i den senaste omgången besegrades Aston Villa. Segern mot Aston Villa var inte given på något sätt där Villa hade chanser men Ollie Watkins letar fortfarande efter formen som han hade förra året.

Brighton har fått lika bra start som Arsenal. Inför den här säsongen var det många som trodde att det skulle ta tid för Brighton för att hitta rätt efter att De Zerbi lämnat sitt uppdrag. Ny tränare heter Hurzeler och som sagt han har fått bra start. Brighton har visat upp en härlig offensiv i inledningen och där finns spelare Joao Pedro, Welbeck och Mitoma redan har kommit igång med poängproduktionen.

Här tror jag dock att Arsenal är för bra för Brighton och jag tror att Arsenal vinner matchen och att vi får under fyra mål i matchen. Den kombi spelas till 2.25 gånger insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.