25 april, 2024

2019-05-20: Speltips

Fyra speltips igår, där vi fick pengarna tillbaka i en, en blev det förlust i och två gick med vinst. Inte speciellt många matcher idag, men jag har kollat på följande speldrag. 

Dagens första speltips:

AIK-Falkenbergs FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 2.03

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Det känns som att AIK trummat igång på riktigt under de senaste omgångarna. Efter 0-3 mot IFK Göteborg har laget tagit tre raka segrar och på de fem senare har man bara en förlust och fyra segrar. Idag tar man emot Falkenberg som bjöd Djurgården på en seger i den senaste omgång. Naivt och slarvigt från Falkenbergs sida bäddade för 0-3 förlust på hemmaplan. I övrigt har laget gjort bra matcher men det riktiga spetsen saknas både offensivt och defensivt. Med tanke på hur det såg ut mot Djurgården lär vi se ett Falkenberg som försöker minska misstag och hålla ihop laget. AIK är givna favoriter i den här matchen och jag tror att man har god chans att vinna med ett par bollar. AIK är dock ett lag som sällan kör över sina motståndare. Tarik Elyounoussi har hittat formen och har gjort fem mål på de tre senaste matcherna. En som däremot letar formen är Henok Goitom som ännu inte hittat målet den här säsongen. Här väljer jag att spela på AIK seger ed asian handicap -1.25 till 2.03 gånger insatsen. Andra spel i den här matchen blir att Goitom gör mål och det spelas till två gånger insatsen. 

Dagens andra speltips:

IFK Göteborg-Hammarby IF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Över 2.5 mål i matchen 

Odds: 1.80

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Två lag i bra form, där hemmalaget är obesegrade i sex raka matcher. Hammarby i sin tur har fem segrar och en förlust på de sex senaste. Hammarby förlorade stort mot Malmö FF, men efter det har man radat upp segrar i fyra raka matcher. Göteborg har hittills överraskat många och laget ligger på en fjärde plats med samma antal poäng som Hammarby. Hammarby har en del promsen i backlinjen, där Mads Fenger och Simon Sandberg saknas. Hemmalaget kommer till den här matchen med ordinarie trupp. Med tanke på att båda lagen har lika många poäng och det laget som vinner här hakar på allvar topplagen. Förloraren är inte på något sätt borta från toppstriden även om vägen dit blir svårare vid en förlust. Med det sagt så tror jag att vi kommer se två lag som går för en seger. Jag tror på mål i den här matchen och väljer att spela på över 2.5 mål i matchen. 

Dagens tredje speltips:

Östersunds FK-Örebro SK (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1

Odds: 1.90

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Örebro har inlett Allsvenskan tveksamt och på nio spelade omgångar har man tagit bara åtta poäng. Med tanke på vilka spelare ÖSK har så hade jag förväntat mig att laget skulle ligga högra upp i tabellen. Östersund i sin tur har tretton poäng och även här finns det mer att hämta tycker jag. Östersund förlorade senast mot Hammarby på bortaplan med hela 0-4 och det lär vara ett revanschsuget lag som ta sig hand Örebro. Örebro i sin tur förlorade på hemmaplan mot IFK Norrköping. ÖSK har haft stora problem i försvarsspelet i inledningen av serien och mot Norrköping kunde man ha släppt in tre-fyra mål till. Östersund brukar vara starka på hemmaplan och på fyra inledande matcher i år har man två segrar och två oavgjorda på hemmaplan. Båda lagen har en del skador inför den här matchen. Jag bedömer dock att ingen har någon större fördel när det gäller den delen. Mitt spel här blir att hemmalaget vinner. 

Dagens fjärde speltips:

IFK Norrköping-GIF Sundsvall (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 2.05

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Jag och många med mig väntar på att det ska lossna ordentligt för Norrköping. Laget har haft en trevande start på Allsvenskan. Många tippade Norrköping som en av dem främsta utmanarna till guldet, men lite för många oavgjorda matcher har gjort att Peking hamnat tio poäng efter Malmö inför dagens match. Med andra ord måste man vinna ikväll för att inte tappa hoppet om guldet helt. Sundsvall kommer till den här matchen med dåligt form. Laget har tre raka förluster och på de tre senaste matcherna har man hittat målet bara en gång och ser man på de fem senaste matcherna så har Sundsvall gjort bara tre mål framåt. Laget har dessutom ingen seger på bortaplan den här säsongen. Det är mycket som talar emot Sundsvall i den här matchen. Jag tror att Norrköping vinner här och väljer att spela med asian handicap -1. Pengarna tillbaka om hemmalaget vinner med uddamålet. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.