22 juli, 2024

Drömstart för Nygren

Benjamin Nygren har presenterat sig för sina nya hemmasupportrar.

I sin första ligamatch för KRC Genk fick 18-åringen inte bara starta – utan även måljubla direkt. Målskytt direkt hemma på Luminus arena och tre poäng i den belgiska ligapremiären för Genk. Benjamin Nygren kunde inte ha drömt om en bättre start för sin nya klubb.

Gästerna tog överraskande ledningen i den 13:e minuten och 0–1 stod sig halvleken ut. Men sedan klev Nygren in i handlingarna. Genk gick i den 50:e minuten upp i ett anfall där anfallaren Mbwana Samattas nick blockerades framför målet. Då dök Nygren upp i straffområdet och skickade in bollen i nätmaskorna.

25 minuter senare i matchen, när Nygren precis hade blivit utbytt, fullbordades vändningen efter att ett annat nyförvärv gjort mål.

Ersättaren Ianis Hagi, son till rumänske legendaren Gheorghe Hagi som tittade på från läktaren, avgjorde matchen när han hoppsparkade in en studsande boll i straffområdet efter att bara ha varit på planen i ett par minuter.

Fler mål blev det inte och Genk vann med 2–1

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.