29 mars, 2024

Örebro kvitterade i 94:e minuten

IFK Göteborg var på väg mot en seger på bortaplan mot Örebro, men i den 94:e minuten kvitterade hemmalaget.

Örebro var det bättre laget i den första halvleken. Laget skapade det mesta och det bästa, men det var IFK Göteborg som tog ledningen med fem minuter kvar av den första akten.

Efter fint förarbete kunde Robin Söder placera in ledningsmålet. Söder höll sig även framme efter drygt en timme och skarvklackade in elegant 2-0.

Med åtta minuter kvar reducerade hemmalaget genom Jake Larsson och på matchens sista spark kvitterade Agon Mehmeti efter en tilltrasslad situation i straffområdet.