19 juli, 2024

Frölunda vinner över Leksand

Igår blev det mindre lyckade drag från hockey. Att Karlskoga skulle vinna med minst två puckar satt, vilket räddade kvällen. Över 2.5 mål på. Björklöven missades och att det skulle bli över 2.5 mål i andra perioden mellan Karlskoga och Södertäljes missades.

Idag kommer dragen från SHL. Den första kommer här.

Frölunda tar emot Leksand och det är toppen mot botten det handlar om i den här matchen. Frölunda ligger på en tredje plats och är två poäng efter Örebro som leder tabellen. Leksand hittar vi på näst sista plats med 17-poäng på arton spelade matcher.

Leksand kommer till den här matchen med två raka förluster, medan Frölunda har en seger under ordinariespeltid på de fyra senaste matcherna. Där med kan man sätta ett litet frågetecken kring Frölundas form. Ser man på Frölundas hemmastatistiken så har laget inte förlorat på de fem senaste matcherna.

Frölunda visade styrka i CL där Färjestad slogs i den senaste matcherna med hela 8-2, vilket gjorde att Frölunda tog sig vidare. Noterbart från den matchen är att Frölunda gjorde fyra mål i PP.

Jag tror att Frölunda vinner här och testar att spela med asian handicap -1.5 till 1.70.

Jag väljer även att lägga ett spel på att Frölunda gör över 1.5 mål i tredje perioden. Det är nämligen så att laget gjort över 1,5 mål i fem av sina sex senaste matcherna.

Tips: Frölunda vinner med asian handicap -1.5

Odds: 1.70 @Bethard

Insats: 50kr

Tips 2: Frölunda över 1.5 mål i tredje perioden.

Odds: 2.43 @Unibet

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.