18 april, 2024

LIVE: ÅFF-IFK Berga minut för minut

Åtvidabergs FF-IFK Berga 1-3 Slut

90 min matchen är slut.
85 min Fem minuter kvar av matchen och bortalaget går mot en seger på Kopparvallen.

79 min Hemmalaget går lite på knäna just nu. Det känns som att orken tagit slut.

76 min Nu kommer även 3-1. Den här gången är det Oskar Engström som hittar rätt.

74 min IFK Berga tar ledningen efter en snabb kontring kommer bollen till Lukas Quist och överlistar målvakten.

71 min Bortalaget kommer i ett anfall som Christensson avslutar utanför.

69 min Mer och mer ÅFF i matchen. Ännu en gång är det Skarp som hittar fram till Gustavsson. Gustavsson skjuter dock utanför.

64 min Fin anfall av hemmalaget, där Skarp hittar fram till Gustavsson. Gustavsson skjuter, men målvakten får upp en hand och räddar.

59 min  Gustavsson kommer runt på kanten och spelar in bollen till Skarp. Skarp får en tå på bollen och målvakten gör en mindre bra ingripande och bollen går förbi honom.

50 min Bortalaget skapar en riktigt het målchans. En djupledsboll når fram till Elef Nelson, som spelar in bollen till Clason som från nära håll skjuter högt över.

48 min Den andra halvleken har börjat som den första slutade.

46 min Den andra halvleken har börjat.

45 min Den första halvleken är över.

40 min Gustavsson kommer med fart och spelar fram Skarp som kommer i bra läge, men hans avslut räddas av målvakten. Returen går ut till Gustavsson som skjuter strax utanför.

35 min Det händer inte speciellt mycket i matchen just nu.

30 min Fortsatt jämn matchbild.

24 min Karlsson kommer runt på högerkanten och hittar fram till Gustavsson från skjuter, men en försvarare täcker skottet och bollen går ut till hörna.

22 min En del slarv från båda lagen under sista fem minuterna.

16 min Hemmalaget är något bättre just nu. IFK Berga har problem när hemmalaget sätter hög press.

13 min Fin anfall av hemmalaget, där Karlsson spelar in bollen till Gustavsson som i sin tur hittar Skarp som hårt uppvaktat skarvar bollen utanför.

11 min Markus Karlsson lyfter bollen över muren, men bollen går någon decimeter över ribban.

10 min Patrik Gustavsson fälls på gränsen till straffområdet och hemmalaget får frispark.

10 min Jämn inledning av matchen med få klara målchanser.

5 min Bortalaget tar ledningen i matchen. Christopher Christensson skjuter från distans, Tyroon Matuta räddar bollen som går i ribban och ut till en fristående Robin Clason som rakar in ledningsmålet.

4 min Patrik Gustavsson kommer in i straffområdet och slår en passning som går mot Theodor Skarp, men försvaret kommer mellan.