24 juli, 2024

God chans för Valencia i omstarten

Äntligen har fotbollen kommit och börjar komma igång. Det tråkiga med det hela är att det inte finns nån publik på dem flesta matcherna. I och med att fotbollen börjar sparka igång på allvar kommer även mina drag tillbaka. 

Vi börjar med drag från den spanska ligan, som har omstart. 

Hemmalaget Valencia tar emot på hemmaplan Levante. Valencia är obesegrade på hemmaplan den här säsongen och laget har mycket att spela för resten av säsongen. Laget ligger inför den här matchen på en sjunde plats och har fyra poäng upp till fjärde placerade Real Sociedad. Levante i sin tur hittar vi på en trettonde plats i tabellen med ganska god marginal ner till botten lagen. Med andra har Valencia betydligt mer att spela för än Levante. Jag väljer här att spela på hemmalaget till 1,71 gånger insatsen

Tips: 1

Odds: 1.70

Spelbolag: Unibet

Insats: 40kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.