20 maj, 2024

2019-05-25: Speltips

Ingen större lycka igår, där båda speltips gick med förlust. Varken AIK eller Cean infriade förväntningarna. Idag lördag har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

BK Häcken-IFK Göteborg (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 1.95

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

En på förhand mycket intressant match där tredje planerade Häcken tar emot fyran IFK Göteborg. Två lag som är i riktigt bra form och jag tycker att det är riktigt svårt att tippa den här matchen. Häcken har släppt in minst mål av alla lag i Allsvenskan, nämligen åtta sticken. Då gjorde Sirius tre mål på Häcken i den senaste omgången. IFK Göteborg går inte längre att blunda för. Jag trodde verkligen inte att laget skulle gå så här bra inför säsongen. Göteborg har imponerat i inledningen av Allsvenskan och segrarna mot IFK Norrköping och 0-0 mot både Malmö FF och Hammarby säger att laget kommer att vara med i toppen. IFK Göteborg har tillsammans med Hammarby gjort flest mål så här långt. Jag tror att vi kommer se en öppen matchbild här där båda lagen inte vill förlora. Jag tror att vi kommer se mål i matchen och väljer att spela 2-3 mål i matchen. 

Dagens andra speltips:

Helsingborgs IF-Falkenbergs FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1

Odds: 1.83

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Bottenmöte i Allsvenskan mellan två lag vars segrarna uteblivit. Falkenberg har gjort en del bra matcher, men laget har inte fått resultatet med sig. Detsamma gäller egentligen Helsingborg som under senaste omgångarna haft en del skadebekymmer. Laget får dock tre tunga pjäser jämfört med senaste matchen mot AFC Eskilstuna. Mohammed Abubakari, Anders Randrup och Wanderson är tillbaka i laget. Även Falkenberg får tillbaka två spelare i form av Tibor Brink Joza och John Chibuike som missade matchen senast mot AIK på bortaplan. Falkenbergs stora problem har i inledningen varit att laget inte varit bra i de båda straffområden. Framåt saknas det spets och frågan är vem som ska göra målen. I defensiven har Falkenberg bjudit på många misstag hittills. Jag ser hemmalaget som favoriter i den här matchen och jag väljer att spela på en rak etta. 

Dagens tredje speltips:

Åtvidabergs FF-Tvååkers IF (Sverige, Division 1 Södra)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.08

Spelbolag: Unibet

Åtvidaberg inledde serien med två segrar och en oavgjort. Efter det fem raka matcher utan seger. Det fick konsekvenser och tränaren Rickard Johansson fick sparken. Han ersattes av Tor-Arne Fredheim som närmast kommer från Västerås. Den nya tränare har haft bara två träningspass med laget och prioritet under dessa träningar har varit försvarsspelet. Tvååkers IF har gjort en del bra matchen men laget har haft svårt att vinna matcher. Det mest beror på att laget bara gjort åtta mål framåt. Detsamma gäller för Åtvidaberg som har gjort tre mål på de fem senaste matcherna. Här tror jag att båda lagen kommer att spela försiktigt och inte bjuda på något gratis. Mitt första spel här blir under 2.5 mål i matchen. Med tanke på att Åtvidaberg fått en ny röst i form av ny tränare så tror jag att spelarna kommer att tända till lite extra. Trots att Åtvidaberg har en del tunga skador tror jag att laget har bra chans att vinna. Mitt andra spel att Åtvidaberg vinner matchen och det spelas till 2.10 gånger pengarna. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.