22 juni, 2024

Leipzig kan få det svårt

Dagens andra drag hämtar jag från tyskland. Bundesligan har varit igång under en period och efter omstarten har man hunnit spela fem omgångar. Här har vi Hoffenheim som tar emot Leipzig på hemmaplan. 

Här har vi två lag som är i bra form. Efter omstarten har Leipzig vunnit två och kryssat i tre matcher. Laget har därmed tappa viktiga poäng efter omstarten. Laget får nu rikta in sig att klara av att hålla sig bland de fyra bästa. 

Hoffenheim i sin tur ligger på en sjunde plats i tabellen och för deras del handlar det om att ta sig förbi Wolfsburg som ligger sexa. Hoffenheim förlorade första matchen i omstarten men efter det har laget fyra raka matcher utan förslut. Här är Leipzig stora favoriter, men jag tror att Hoffenheim kan ställa till det. Mitt spel här blir att hemmalaget inte förlorar med två mål. 

Tips: 1 asian handicap +1.5

Odds: 1.80

Spelbolag: ComeOn

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.