22 juli, 2024

2019-04-12: Speltips

Inga speltips från min sida under veckan. Trots matcher i Champions League och Championship hade jag svårt att hitta bra spelobjekt.

Senaste speltips lämnade jag i lördags och där två spel gick med vinst och två med förlust.

Idag fredag har jag följande tips.

Dagens första speltips:

AFC Eskilstuna-Örebro (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.75

Spelbolag: Noricbet

Insats: 15kr

Lite av en ångestmatch för Örebro som inlett Allsvenskan med två raka förluster. ÖSK föll i premiären mot Falkenberg på bortaplan och i den senaste omgången åkte man på en rejäl fotbollslektion mot Djurgården på hemmaplan och fick se se både överkörda och besegrade med 0-3. AFC i sin tur vann premiären mot IFK Göteborg och i den senaste omgången åkte laget precis som ÖSK på en rejäl smäll på bortaplan mot Sirius. Sirius ledde med 3-0 redan efter 40-minuter. AFC reducerade i slutet av den första halvleken och i slutet av matchen snyggade man till siffrorna. Med tanke på att båda lagen släppte in tre mål lär vi se här två lag som i första hand försöker sätta det defensiva spelet. Örebro spelar här med mer press än hemmalaget med tanke på att man har två raka förluster. Carlos Strandberg och Viktor Prodell på topp är två spelare som på sikt kommer att leverera, men jag tycker att ÖSK inte hittat rätt i det offensiva spelet ännu. AFC lever mycket på sin defensiv trots tre insläppta mål senast. Dessutom har laget spelare som kan leverera framåt. Jag tror att vi kommer se en försiktig match där framförallt ÖSK är nöjda med en poäng. Mitt spel här blir under 2.5 mål i matchen till 1.75 gånger insatsen.

Dagens andra speltips:

Beziers-Red Star (Frankrike, Ligue 2)

Tips: 1

Odds: 2.32

Spelbolag: Betsson

Insats: 10kr

Snacka om ångestmatch när nästjumbo Beziers tar emot jumbon Red Star. Hemmalaget har fem poäng upp till en kvalplats och sex poäng till säker mark. Red Stars situation är ännu sämre. Laget har tio poäng upp till säker mark. Dessutom har laget vunnit bara en av de elva senaste matcherna. Åt andra sidan är inte hemmalaget mycket bättre. Trots det så tror jag att Beizers tar chansen att haka på laget som är indragna i bottenstriden. Mitt spel blir att hemmalaget vinner till 2.32 gånger insatsen.

Dagens tredje speltips:

Lens-Velenciennes (Frankrike, Ligue 2)

Tips: 1

Odds: 1.59

Spelbolag: Betsson

Instats: 50kr

Jag brukat inte spela på låga odds egentligen men den här gången gör jag undrar. För det första behövs spelkassan fylla på och för det andra så tycker jag att Lens är rätta favoriter i den här matchen. Lens är riktigt starka på hemmaplan den här säsongen. Statistiken visar 9-4-2 och 24-6 i målskillnad på hemmaplan. Lens ligger på en sjätte plats och har tre poäng upp till lagen som ligger på play-ord platserna. Velenciennes I sin tur hittar vi på en tolfte plats i tabellen och laget har fem poäng ner till bottenstriden. Lagets form är inte alls så dum. På de fem senaste matcherna har laget vunnit tre och förlorat två gånger. Dock tror jag inte att man kommer att rå på hemmastarka Lens. Första spelet i den här matchen blir en rak etta till 1.59 gånger insatsen. Andra spel blir att Lens vinner och håller nollan. Det spelas till 2.60 gånger insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.