20 april, 2024

2019-04-22: Speltips

Två av tre speltips satt igår. Överraskande föll Häcken mot ett skadedrabbat Djurgården och förstörde söndagen. Villarreal och Hammarby gjorde dock sitt. 

Idag måndag har jag tips i följande matcher.

Dagens första speltips: 

Aston Villa-Millwall (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 1.62

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 20kr

Relativt lågt odds på en hemmaseger, men det beror på att Aston Villa har bra form. Laget har nio raka seger och är obesegrade i top raka matcher. Millwall i sin tur kommer till den här matchen med tre raka oavgjorda matcher, men det ska sägas att laget förlorat bara en match på de fem senaste. Millwall krigar i botten för att undvika nedflyttning och har tre poäng till godo mot Rotherham. Villa i sin tur ligger på en femte plats i tabellen och har sex poäng ner till Bristol City som utmanar om en plats i Play-Off. Jag tror att hemmalaget vinner här och spelar på en rak hemmaseger till 1.62 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips:

Derby-QPR (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 1.70

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Derby jagar tre viktiga poäng i striden om platserna till Play-Off. Laget inför den här matchen ligger på en åttonde plats och är tre pong efter Middlesbrough med en match mindre spelat. QPR i sin tur har åtta poäng ner till lagen i bottenstriden och lagets form är inte det bästa. Bara en seger på de fem senaste matcherna talar sitt tydliga språk. På bortaplan har QPR bara två poäng på de fem senaste. Derby är starka på hemmaplan och laget har tre segrar och två oavgjorda på de fem senaste hemmamatcherna. Jag tror att Derby har bra chans att vinna mot borta svaga QPR och väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.70 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.