22 maj, 2024

AIK markerar mot polisen och stänger Norra Stå

AIK har beslutat att inför matchen mot FC Sheriff stänga Norra Stå. Det i protest mot polisen.

För AIK väntar returen i Europa League kval på torsdag mot FC Sheriff. Inför matchen har AIK fått besked från polisen att man får sälja bara 2750 biljetter.

Nu väljer AIK att helt stänga Norra Stå för att protestera mot Polisen. På klubbens hemsida skriver AIK:

”AIK Fotbolls inställning är att den nya och inkonsekventa tillämpningen av polisens åtgärdstrappa drabbar oss som arrangör ekonomiskt genom att vi får inskränkningar i vår möjlighet till att sälja biljetter samt är kontraproduktivt i vårt arbete att skapa trygga och säkra arrangemang. Då vi har svårt att se någon konsekvent linje i neddragningarna vill vi inför torsdagens match i kvalet till Uefa Europa League mot Sheriff markera detta genom att stänga Norra stå och istället hänvisa vår publik att köpa biljetter till andra sektioner på Friends Arena.”

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.