21 juli, 2024

Örebro klara favoriter på hemmaplan

Örebro-Brynäs

Tips: 1

Odds: 1.85

Insats: 50kr

Spelbolag: Unibet

Formstarka Örebro tar emot Brynäs som jagar viktiga poäng i striden om sista slutspelsplatsen. 

Örebro förlorade i den senaste omgången mot Djurgårdens IF på bortaplan. Det var lagets blott andra förlust på det nya året. Laget har överraskad stort den här säsongen och efter 36-omgångar ligger man på en andra plats i tabellen. Målvakten Dominik Furch har varit riktigt bra och är en av orsakerna till varför Örebro gått bra den här säsongen. På hemmaplan har laget varit starka under säsongen och har tolv segrar på arton spelade hemmamatcher. 

Brynäs ligger på en elfte plats i tabellen och laget har sex poäng upp till Växjö som innehar den sista slutspelsplatsen. Samtidigt är ”bara” åtta poäng ner till Oskarshamn som ligger på kvalplatsen. Brynäs har haft det svårt på bortaplan den här säsongen där laget tagit bara fyra segrar på tjugo spelade bortamatcher. Dessutom kommer Brynäs till den här matchen med tre raka förluster och en målskillnad på 5-16. Ser man på de två senaste matcher på bortaplan så förlorade laget mot Frölunda med 8-4 och senast mot Malmö med klara 5-0. 

Jag tycker att Örebro som är hemmastarka har en bra chans att vinna här mot ett Brynäs som har sämst poäng snitt av alla lag på bortaplan. Hos unibet får vi fina 1.85 på en rak hemmaseger. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.