Åtvidabergs FF-BK Forward minut för minut

2-2 Diederick Luydens 50 min

3-2 Theodor Skarp 61 min

4-2 Patrik Gustavsson 77 min

4-3 Josef Ibrahim 85 min

Åtvidaberg tar emot BK Forward hemma på Kopparvallen. Här kan ni följa matchen minut för minut. Avspark Lördag 14.00

90 min Matchen är över och slutar med seger 4-3 för hemmalaget.

87 min Gästerna trycker på för en kvittering, men det är många som offrar sig hos hemmalaget för att täcka skott

85 min Fem minuter kvar och gästerna reducerar genom Ibrahim som på volley placerar in bollen bakom en chanslös Gustavsson i målet.

82 min Nära ytligare mål för hemmalaget. Den här gången är det Sedoc som spelar in bollen från vänstersidan och det är nära självmål, men gästernas målvakt lyckas rädda.

80 min Tio minuter kvar av matchen där hemmalaget för närvarande har bra kontroll på.

77 min Flygande anfall av hemmalaget där bollen kommer till Widner som från vänstersidan hittar perfekt in till Patrik Gustavsson, som vackert nickar in 4-2.

74 min Dubbel byte i ÅFF, där Markus Karlsson och Daniel Rambin kliver av. Jonathan Guseff och Hugo Widner kommer in i spel.

72 min Nästa möjlighet i matchen skapas av gästerna. Ibrahim får bollen runt ÅFF:s straffområdet och han få ett bra skott men Gustavsson i målet räddar.

66 min Cretz tappar bollen på egen planhalva och Adam Molin skjuter över från distans.

65 min Ytterst nära kvittering. Ett inlägg från vänster sidan touchas av någon och går in i stolpen. Mycket nära 3-3.

61 min Nytt friläge för Skarp och den här gången gör han inga misstag utan placerar in ledningsmålet för hemmalaget.

60 min Rambin drar upp ett anfall och han spelar bollen till Karlsson. Karlsson i sin tur friställer Skarp som skjuter ensam med målvakten, men Steffen Kraus i målet gör en fin räddning på Skarps något svaga avslut.

53 min Gästerna skapar nästa möjlighet och det genom Linus Jansson som skjuter från ett bra läge, men Gustavsson i målet räddar.

50 min ÅFF har börjat piggt i den andra halvleken. Efter en bra slagen hörna kommer bollen till Diederick Luydens som via en Forward spelare får in bollen fram till 2-2.

47 min I ÅFF har Adrian Pettersson gått ut och han ersätts av Max Malmen. Även Felipe Reidle har gått ut och han ersätts av Casper Creutz.

46 min Den andra halvleken har börjat. Vi har en del byten i båda lagen, men jag återkommer till dem strax.

45 min Den första halvleken är över

43 min Bortalaget skapar en fin möjlighet när Santos avslutar på ett inlägg från högersidan.

40 min ÅFF reducerar efter ett inspel från vänstersidan. Forwards försvaret lyckas inte få bort bollen framför egna målvakten och Skarp håller si påpassligt framme och lyfter in 1-2

38 min Efter två baklänges mål har hemmalagets initiativ kommit av sig helt.

37 min Adrian Pettersson får gult kort för snack.

36 min Gästerna får en frispark i bra läge. Ibrahim skjuter bollen över muren, men den här gången räddar Gustavsson.

33 min Gästerna ökar på till 2-0. Skott från distans där Gustavsson i målet gör en fin räddning på, men på returen håller sig Chamoun (tror jag) framme och rakar in 2-0 för Forward.

Gästerna tar ledningen i matchen när Johan Chamoun vänder runt och få till ett avslut. Albin Gustavsson ska bara plocka upp bollen, men den smiter mellan benen på honom och in i mål.

30 min MÅÅÅÅL!

26 min Forward skapar matchens hittills bästa möjlighet, när Ibrahim utnyttjar något passiv försvarsspel från hemmalaget. Bra skott från Ibrahim som går i insidan av stolpen.

23 min Daniel Rambin testar skott från distans men bollen går över målet.

21 min En av få anfall från bortalaget, där Da Silva Santos vinner boll och spelar fram Josef Ibrahim som försöker hitta tillbaka till Santos, men ÅFF-försvaret står på rätt plats och avvärjer.

18 min Bra spel av ÅFF under en period, först kommer Patrik Gustavsson till avslut som målvakten räddar. ÅFF pressar på bra och skapar nästa möjlighet, när laget vinner boll högt upp. Markus Karlsson kommer runt på kanten och slår ett inlägg som Sedoc nickar strax över.

15 min Forward försvarar sig bra och kontrar när möjligheten ges, dock har ÅFF-försvaret bra kontroll på läget. Få klara målchanser har skapats och det kanske inte är att förvänta sig med tanke på att det är första matchen för säsongen.

8 min ÅFF har mest boll mot ett backande Forward.

5 min ÅFF ställer upp med 4-4-2

Målvakt: Albin Gustavsson

Diego Sedoc (Holland)-Anastosios Kalpakadis-Anders Eriksson-Markus Karlsson

Bram Van Dongen-Daniel Rambin-Adrian Pettersson-Theodor Skarp

Patrik Gustavsson-Filipe Reidler

3 min ÅFF skapar matchen fösta farlighet när provspelaren från Holland Bram Van Dongen tar sig in i straffområdet och skjuter strax utanför

1 min matchen har startat jag återkommer när det gäller startelvor.

Hej och välkomna till dagens sändning från Kopparvallen där Åtvidaberg tar emot Bk Forward i för året första träningsmatch för ÅFF.