22 maj, 2024

Topptipset 20/7: Analys av samtliga matcher, samt förslag

Den stora förslaget med bara spik på Napoli gav resultat och ny som hängde på den gav över 9000kr i vinst. Den reducerade system gav ingen vinst utan stannade på sju rätt. Idag håller vi ner insatserna då jag tror att det inte blir några stora skrällar. 

 

1. Juventus-Lazio

Juventus går mot ännu en liga guld, men frågan är hur det är med formen. Laget har tre raka matcher utan seger. Förlust mot Milan med 4-2 följdes upp med 2-2 mot Atalanta på hemmaplan och i den senaste omgången blev det 3-3 mot Sassuolo. Lazio i sin tur kommer till den här matchen med bara en seger på de fem senaste. Laget är mer eller mindre klara för spel i Champions League till nästa säsong. Ner till Roma har Lazio 12-poäng. Jag kommer att spika Juventus. 

2. Wolverhampton-Crystal Palace

I den här matchen finns det inte speciellt mycket att skriva om. Hemmalaget jagar Europa platserna och mot ett iskall Palace blir det seger. Spika hemmalaget och gå vidare i livet. 

3. Sheffield United-Everton 

Ett måste match för Sheffield där laget måste vinna för att haka på Tottenham i kampen om Europa platserna. Everton kommer till den här matchen utan något att spela för. Jag kommer att ta med 1X i den här matchen och på den reducerade systemet kommer jag ha övervikt på en hemmaseger. 

4. Brighton-Newcastle

En ovisst match på förhand. Ingen av lagen har något att spela för. Visst behöver hemmalaget ta nån poäng mer för att säkra kontraktet helt, men med tanke på hur det ser ut bakom i tabellen tycker jag att Brighton är redan klara för nästa års spel i högsta ligan. Jag kommer att helgardera den här matchen. 

5. Hammarby-Göteborg

Spännande match i Allsvenskan där hemmalaget Hammarby tar emot IFK Göteborg. Hammarby har inte fått spelet att stämma i inledningen av ligan och laget inför den här matchen parkerar på en tionde plats. Göteborg är platsen bakom med två poäng mindre. Hammarby vänder underläge 0-1 till seger 2-1 på bortaplan mot Kalmar i den senaste matchen. Det var en viktig seger för Bajen som kan innebära vändningen för hela säsongen. Göteborg dominerade spelet mot Helsingborg sist men satte inte sina chanser. Trots 1-0 ledning lyckades man inte hålla undan till seger utan HIF kvitterade. Tycker det är svårt att tippa den här matchen. Jag kommer att plocka med alla täcken i den här matchen. 

6. Örebro-Mjällby

Två målsnåla lag drabbar samman. ÖSK stod upp bra mot Norrköping men fick till slut se sig besegrade. Mjällby i sin tur hade fyra raka segrar innan förlusten senast Varberg med 0-1 på bortaplan. Även här kommer jag att ta med alla täcken då den här matchen kan sluta hur som helst känns det som. 

7. Akropolis-Västerås

En match från Superettan finns på kupongen där två jämna lag möte varandra. Båda lagen har varit svårslagna in inledningen av Superettan. Utan att analysera allt för mycket, helgarderar jag den här matchen. 

8. Tondela-Braga

Det står viktiga poäng på spel i den här matchen. Hemmagaget jagar poäng i bottenstriden, medan Braga spelar för topp tre. Jag ska villigt erkänna att jag inte kan så mycket om den portugisiska ligan och jag kommer göra enkelt för mig, genom att plocka alla täcken i den här matchen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.