25 april, 2024

2019-04-15: Speltips

Tre speltips igår från min sidan. Två av dessa gick med vinst och en bommades. Missen kom i matchen mellan AIK och Sirius där jag tippade under 2.5 mål i matchen. 

Idag månad har jag tittat på följande matcher. 

Dagens första speltips:

Atalanta-Empoli (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.75

Spelbolag: Betsson

Instats: 15kr

Atalanta utmanar om den sista Champions League plats som just nu Milan har. Atalanta är tre poäng bakom Milan med en match mindre spelat. Empoli i sin tur kämpar för ett nytt kontrakt. Laget ligger på en artonde plats och har tre poäng upp till säker mark. Dock är laget usla på bortaplan där man inte vunnit någon match. Laget har tagit endast fura poäng på bortaplan den här säsongen. Här talar allt för Atalanta. Hemmalaget har gjort näst mest mål i ligan, medan Empoli har släppt in flest mål av alla lag. Atalanta får dessutom tillbaka sin bästa målskytt i form av Zapata i den här matchen. Här väljer jag att spela på att hemmalaget vinner med asian handicap -1.25. Halvförlust om Atalanta vinner med uddamålet. 

Dagens andra speltips:

Örgryte-IK Frej (Sverige, Superettan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.97

Spelbolag: Bet365

Örgryte har fått bra start i Superettan. Efter 1-1 i premiären mot Norrby åkte laget och städade av Halmstad BK på bortaplan. Imponerande seger med 3-1 mot topptippade HBK. Frej i sin tur har fått det betydligt tuffare. I premiären på bortaplan föll man med 0-2 mot Berge. Den förlusten följde laget upp med 0-3 mot Syrianska på hemmaplan. Med andra ord har Frej inte lyckats spräcka nollan offensivt. Här talar det mesta för en hemmaseger och det trots att laget saknar viktige David Engström som är skadad. Jag väljer här att spela på hemmaseger med asian handicap -1.25 och det till 1.98 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips: 

Helsingborg-Hammarby (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap 0

Odds: 1.98 

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Helsingborg gjorde en stark insats i hemmapremiären mot IFK Norrköping och vann den matchen med  3-1. I andra omgången räckte man inte till mot Häcken, där det blev förlust med uddamålet. Hammarby i sin tur har inlett serien med två raka oavgjorda matcher. 1-1 både mot Elfsborg och Kalmar. Med tanke på att vi har här två offensivballanserade lag så förväntar jag mig att vi får se en del mål i den här matchen. Jag håller hemmalaget som knappa favoriter och det beroende på hemmafördelen. Jag tror att Helsingborg kommer att ställa till det för många lag på hemmaplan. Dessutom är den här matchen Hammarbys första på naturgräs. Här finns det en del intressanta spel. Den första är att hemmalaget inte förlorar matchen. Den andra är att båda lagen gör mål. Det spelas till 1.65 gånger insatsen. Andra att titta på är målskyttar. Som jag var inne på det finns många potentiella målskyttar. Rasmus Jönsson, Vidar Örn Kjartansson och Nikola Djudjic kan vara några att satsa pengar på. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.