22 juni, 2024

Napoli kan få svårt mot Sampdoria

Dagens enda speltips hämtar jag från Serie A där Sampdoria tar emot Napoli. Först till helgen som varit. I lördags bjöd jag på fem speltips hos spelrek.se. Tre gick med vinst och två med förlust. Man kan konstatera att jag är iskall när det gäller hockey. Fyra raka tips på hockey har gått med förlust. Under gårdagen bjöd jag på två live spel där båda satt. Sammanfattningsvis gick helgen med plus i kassan. 

Nu till dagens match som är intressant på förhand. Här har vi två lag som varit besvikelse i ligan. Om vi börjar med hemmalaget som inledde med en seger på de första tio matcherna. Trots tränarbytet har laget inte fått upp farten och fått spelet att stämma. Förvisso har man fått med sig lite poäng på slutet och efter 5-1 seger mot Brescia trodde många att Sampdoria var på rätt väg. Men i näst sista omgången föll man stort borta mot Lazio och i den senaste omgången blev det bara 0-0 på hemmaplan mot Sassoulo. I den matchen spelade Sampdoria med en man mer från den 25:e minuten. Laget brukar vara starka på hemmaplan men den här säsongen har man tre vinster, fyra oavgjorda och fyra förluster på hemmaplan. 

Napoli är ett lag i kris och ett lag där spelarna vänt sig emot presidenten under december och januari månad. Nu rapporteras från Italien att spelarna står mer enade än tidigare och många hoppas att krisen är över. Laget samlade kraft och besegrade Lazio i cupen, samt Juventus i ligan. Det ska dock sägas att hitta motivationen i dess matcher är ganska enkelt och frågan är om man kan hitta samma motivation i den här matchen. Även skadeläget är på väg framåt och till den här matchen finns Koulibaly och Mertens i truppen. Det är dock oklart om båda eller nån av dessa kan starta. Inför den här matchen parkerar Napoli på en elfte plats, men laget har bara fem poäng upp till Cagliari som har en match mer spelad. 

Trots att det är lite mer uppåt än tidigare i Napoli tror jag att laget kan få svårt i den här matchen. Det skulle vara typiskt Napoli att tappa poäng när alla tror att laget är på gång. Jag har tittat på olika spel i den här matchen och tycker att spel på hemmalaget med asian handicap +0.25 lockar mest.

Tips: 1 asian handicap +0.25

Odds: 2.37 @ComeOn

Insats: 20kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.