LIVE: Åtvidabergs FF-Västerviks FF minut för minut

3-0 Felipe Reidler (17 min)

4-0 Daniel Rambin (19 min)

5-0 Diederick Luydens (43 min)

5-1 Sonny Karlsson (65 min)

90 min Matchen är slut och hemmalaget vinner med 5-1.
85 min ÅFF går mot en säker seger i den här matchen.

80 min Det händer inte speciellt mycket i matchen just. Hemmalaget rullar boll för det mesta. Inga målchanser att rapportera om. P

72 min Trots att ÅFF bytt ut fem spelare så har man inte tappat spelet. Det är fortsatt blått dominans på Kopparvallen.

68 min En strålande utkast av Plakalo som nästa friställer inhopparen Simon Sandholm, som går in i straffområdet och skjuter men målvakten räddar.

Efter en frispark kommer bollen fram till Sonny Karlsson som får in bollen bakom Plakalo.

65 min MÅÅÅLLL.

64 min ÅFF gör hela fem byte.

63 min Frispark för Västervik. Den lyfts av Karl Bertil Fält, men Plakalo kommer ut och boxar undan bollen.

60 min ÅFF vinner inkast högt upp på Västerviks planhalva. Bollen kommer till Gustavsson som tar sig runt på kanten och så när hittar fram till Skarp framför målet.

57 min Reidler får ett gult kort, när han hämnas på Tobias Palm för en tidigare smäll som Reidler fick av Palm.

56 min Hörnan blir utan resultat.

55 min För första gången i den andra halvleken hotar ÅFF och det genom Gustavsson som kommer runt på vänstersidan och försöker spela in bollen framför mål, men en försvarare rensar bollen till hörna.

53 min Samma matchbild som innan. ÅFF spelar runt bollen men hotar inte bortalaget i sista tredjedelen.

49 min Hemmalaget har mycket boll även i inledningen av den andra halvleken. Inga målchanser att rapportera om än så länge i andra akten.

46 min Hemmalaget gör en förändring inför den andra halvleken. Det är målvaktsbyte. Utgick Tyroon Mutata och inkom Emir Plakalo.

46 min Den andra halvleken är igång.

45 min Den första halvleken är över och hemmalaget leder helt rättvist med 5-0. Jag återkommer när det är dags för den andra halvleken.

43 min Bra slagen hörna av Reidler, där bollen går på någon bortaspelare och sedan skarvas den i mål av Luydens.

43 min Hemmalaget får en frispark. Enqvist slår frisparken som nickas utan till en hörna.

41 min ny fin anfall av hemmalaget där Karlsson spelar fran Skarp. Skarp rycker förbi sin bevakare och avslut med ett lågt skott, som målvakten räddar.

39 min Bra slagen hörna av Reidler. Bortlaget har svårt att få undan bollen och ÅFF behåller trycket. Reidler får bollen och testar skott från distans, men bollen går utanför.

38 min Hemmalaget fixar en hörna.

35 min Bortalaget har svårt att komma över halvannan just nu. Spel mot ett mål med andra ord.

33 min ÅFF pressar högt genom Karlsson som vinner bollen. Bollen kommer till Gustavsson som dribblar sig in i straffområdet och skjuter, men högt över.

30 min ÅFF slarvar vid det egna straffområdet och Jakob Jonsson får på ett bra distansskott, men Mutata gör en fin räddning.

28 min Patrik Gustavsson är överallt. Den här gången kommer han från vänstersidan och hittar fram till Rambin som skjuter, men målvakten räddar till en resultatlös hörna.

25 min Hemmalaget är klart det bättre laget så här långt i matchen. Inte minst har man visat upp en härlig offensiv i den första halvleken. Västervik försöker att hitta något form av eget spel men utan större lycka.

22 min Nära reducering. Efter en frispark kommer Matuta helt fel ut. Bollen nickas mot mål, men en ÅFF-försvarare hinner och tar hand bollen.

Luydens lyfter bollen bakom bortalagets backlinjen, Gustavsson springer i rätt ögonblick och tar med sig bollen in i straffområdet. Gustavsson spelar sedan fram Daniel Rambin som elegant skarvar in 4-0.

19 min MÅÅÅLLL

17 min Gustavsson drar upp ett anfall, spelar ut bollen till Guseff, som tar sig runt på kanten och slår ett bra inlägg. På botre stolpen dyker Felipe Reidler upp och från ingen vinkel alls, klackar in bollen bakom målvakten.

17 min MÅÅÅL

15 min Marcus Karlsson och Patrik Gustavsson har inlett matchen strålande.

11 min Marcus Karlsson hittar fram till Gustavsson som tar sig igenom på högersidan och spelar in bollen framför mål, där Theodor Skarp dyker upp och skjuter in 2-0 via målvakten.

11 min MÅÅÅLLLL

Hemmalaget tar ledningen, när Luydens lyfter fram bollen till Gustavsson som kommer fri med målvakten. Gustavsson får på ett bra avslut men målvakten rättar. På returen håller sig Jonathan Guseff fran och trycker in ledningsmålet.

6 min MÅÅÅÅL

5 min Slarvigt uppspel av Västervik och Daniel Rambin kommer till avslut från distans, men skottet går en bit över målet.

3 min ÅFF får en hörna som nickas bort av försvarare.

2 min ÅFF ställer upp med följande startelva:

Tyroon Matuta

Diederick Luydens-Bram Van Dongen-Anders Eriskson-Daniel Enqvist

Felipe Reidler-Jonathan Guseff-Daniel Rambin-Marcus Karlsson

Patrik Gustavsson-Theodor Skarp

Matchen är igång.

Spelarna kommer ut på plan. ÅFF har idag Tyroon Matuta i mål. Han är  en provspelare som varit och tränat med laget. Närmast kommer han från collage serie i USA.

Hej och välkomna till dagens sändning från Kopparvallen där ÅFF tar emot Västervik. Rapporteringen börjar 18.55.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.